auteur de l'information
Adelard Bellard has 3 Published Articles

Belgium,
Vilvoorde,
Vilvoorde,
Aarschotsestraat 47 ,

Assured Article Links
Vijf Praktische Vragen Over Opslagruimte

Posté le: Mar-19-2015 | vue (656) fois | Word Count article: 530 |

Opslagruimte huren wordt steeds populairder onder zowel particulieren als bedrijven. Het is dan ook de ideale manier om meubels, kasten, elektronica of andere bezittingen (tijdelijk) onder te brengen. Wellicht bent u druk met verhuizen en bent u op zoek naar een opslagruimte om de overstaptijd tussen twee woningen te overbruggen.
Opslagruimte huren wordt steeds populairder onder zowel particulieren als bedrijven. Het is dan ook de ideale manier om meubels, kasten, elektronica of andere bezittingen (tijdelijk) onder te brengen. Wellicht bent u druk met verhuizen en bent u op zoek naar een opslagruimte om de overstaptijd tussen twee woningen te overbruggen. Of misschien heeft u simpelweg te veel bezittingen en wilt u deze tijdelijk stallen in een andere ruimte. Door een opslagruimte te huren is dat allemaal mogelijk. Bij sommige aanbieders zijn opslagruimtes al beschikbaar vanaf 1m³ en te huur voor goedkope tarieven. Het is dan ook de ideale mogelijkheid om spullen onder te brengen.

Hoewel het ideaal klinkt en misschien ook wel iets voor u is, is het heel normaal om toch nog vragen te hebben. Daarom zetten wij een aantal praktische vragen en antwoorden op een rijtje.

Hoe veilig is het om mijn spullen op te slaan in een opslagruimte?

Uiteraard is dit afhankelijk van de aanbieder, maar over het algemeen zijn opslagruimtes zeer goed beveiligd. Zo hanteren veel aanbieders van opslagruimte een camerasysteem. Daarnaast zijn opslagruimtes vaak brandwerend en wordt waar nodig de temperatuur gereguleerd. Het spreekt voor zich dat ook gebruik wordt gemaakt van toegangspassen en sloten. Hierdoor kunt u er vanuit gaan dat uw spullen veilig staan - waarschijnlijk veiliger dan bij uw thuis.

Zijn mijn spullen verzekerd?

Als u een inboedelverzekering heeft, zijn de spullen die u in een opslagruimte onderbrengt, vaak verzekerd tegen brand- en inbraak. Het is echter wel raadzaam om contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij of zorgvuldig de voorwaarden door te lezen. Het is daarnaast aan te bevelen om uw verzekeringsadviseur op de hoogte te stellen dat u uw bezittingen ergens anders hebt ondergebracht.

Kunnen aanbieders goederen voor mij ontvangen en opslaan in mijn opslagruimte?

Soms wilt u goederen direct laten bezorgen aan de beheerder van uw opslagruimte. Zo hoeft u zelf niet meer moeilijk te doen door de goederen thuis te ontvangen en vervolgens naar de opslagruimte te brengen. In dat geval kunt u vaak de goederen laten ontvangen door de aanbieder van de opslagruimte. Als u van te voren aangeeft dat er op een bepaalde dag en een bepaalde tijdstip een pakket voor u binnenkomt, kunnen zij daar vaak rekening mee houden. Vervolgens kan men uw pakket in ontvangst nemen en voor u opslaan in uw opslagruimte.

Wat mag ik opslaan in een opslagruimte?

In principe mag u zo goed als alles opslaan in een opslagruimte. Dus het maakt niet uit of het gaat om het opslaan van inboedel zoals meubels en kasten, goederen zoals winkelvoorraden of archieven met veel documenten. Het enige wat verboden is, en dat is wat ons betreft logisch, is het opslaan van (chemische) ontvlambare producten, bederfelijke levensmiddelen en illegale goederen, zoals bijvoorbeeld wapens en drugs in grote hoeveelheden.

Wat zijn de openingstijden in een opslagruimte?

Wederom is dit afhankelijk van welke opslagruimte u huurt, maar over het algemeen zijn opslagruimtes zeven dagen per week geopend. De openingstijden variëren maar zijn vaak van zes uur 's morgens tot elf uur 's avonds.

Source de l'article : http://fr.articleseen.com/Article_Vijf Praktische Vragen Over Opslagruimte_890.aspx

auteur ressource :
Servaes services est l'une des principales références dans l'industrie du déménagement aujourd'hui whichwas fondée en 1947 en déplaçant les deux individus et les entreprises au niveau national et international est notre expertise.

Mots-clés : opslagruimte, opslagruimte te huur, garde meubles, garde meuble, meubelbewaring, meubelbewaring brussel,

Catégorie : Accueil et Famille : Accueil et Famille

Bookmark and Share Print this Article Send to Friend

SIM Panda SEO Package